Γεύμα προς τιμή του κ. Benno Reischel, Head of Lloyd’s Europe, παρέθεσε ο Πρόεδρος της ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική κ. Νικόλαος Μακρόπουλος τη Δευτέρα 03/07/17 στην Αθηναϊκή Λέσχη, τιμώντας τη μακρόχρονη και άριστη συνεργασία του με τους Lloyd’s.

Στο γεύμα παραβρέθηκαν ο Επικεφαλής του Εμπορικού Τμήματος της Βρετανικής Πρεσβείας στην Αθήνα κ. Σωτήρης Λεοντάρης, η κα Μαρία Κουλιγκά, Πρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Μεσιτών Lloyd’s, η κα Μαριάννα Παπαδάκη, Country Manager των Lloyd’s για την Ελλάδα και την Κύπρο, ο Πρόεδρος της Blue Aigaion Ιnsurance Solutions κ. Νίκος Βελλιάδης, οι Πρόεδροι του Ελληνοβρετανικού Επιμελητηρίου κα Άννα Καλλιάνη και κ. Αλεξανδρος Turner, Δ/νων Σύμβουλος της Carpenter Turner, οι επικεφαλής των πολυεθνικών Μεσιτών κα Ντορίνα Οικονομοπούλου από τη Marsh και τέως Πρόεδρος του ΣΕΜΑ και ο κ. Μανώλης Σιατούνης από την Aon Benfield, ο καθηγητής Ιωάννης Τζωάννος, πρώην Βουλευτής Επικρατείας της Ν.Δ. και τέως Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας, Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής και η Γενική Διευθύντρια του Ελληνοβρετανικού Επιμελητηρίου κα Φωτεινή Εμίρη.

Από την ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική παραβρέθηκαν η κα Έφη Κοσσυβάκη, μέλος Δ.Σ., και ο Αντιπρόεδρος της ΝΙΜΑ ΜΕΣΙΤΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ Α.Ε. κ. Αlbert Barry.

Το γεύμα έγινε στη VIP τραπεζαρία της Αθηναϊκής Λέσχης σε πολύ καλό και φιλικό κλίμα και οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις για επίκαιρα θέματα της ασφαλιστικής αγοράς, το Brexit, την ανάπτυξη της συνεργασίας με τους Lloyd’s, κ.ά.

Πηγή: Insuranceworld