Ένα ακόμη πρόγραμμα έρχεται να προστεθεί στην ήδη πλούσια γκάμα των ασφαλιστικών προγραμμάτων που προτείνει η ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική σε επιχειρηματίες του ξενοδοχειακού κλάδου.

Διαθέτοντας υψηλή τεχνογνωσία και εμπειρία πολλών ετών δημιουργήσαμε ένα πρόγραμμα σχεδιασμένο πάνω στις ανάγκες τη συγκεκριμένης αγοράς.

Το πρόγραμμα «EUROPE HOTEL» αφορά την πλήρη κάλυψη περιουσίας για την Οικοδομή και το Περιεχόμενο Ξενοδοχείων, καθώς και Ενοικιαζόμενων Δωματίων με ασφαλισμένο συνολικό κεφάλαιο έως  € 1.000.000. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει και την κάλυψη περιουσιακών στοιχείων στο ύπαιθρο, εφόσον αυτά έχουν δηλωθεί.

Πέραν του κλάδου Περιουσίας, μπορεί να δοθεί προαιρετικά πρόγραμμα ασφάλισης Γενικής και Εργοδοτικής Αστικής Ευθύνης Ξενοδοχείων. Τα ασφάλιστρα Αστικής Ευθύνης μπορεί να μειωθούν κατά 20% εφ’ όσον ασφαλιστεί και η ίδια η επιχείρηση με το συμβόλαιο πυρός.

Σε μία περίοδο που οι συνθήκες γύρω μας μεταβάλλονται καθημερινά, η ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική, πιστή στην δέσμευση για σεβασμό στον πελάτη, παρέχει με σύγχρονα και ανταγωνιστικά προγράμματα, ολοκληρωμένες και ουσιαστικές λύσεις στην ασφαλιστικές των πελατών σας.