Καθήκοντα Γενικού Διευθυντή έχει αναλάβει από  την 1η Μαρτίου στην Ευρώπη Ασφαλιστική ο κ. Ανδρέας Ρούβας.

Ο κ. Ανδρέας Ρούβας αναγνωρισμένο στέλεχος της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς, είναι πτυχιούχος Μαθηματικών, και έχει απασχοληθεί έως σήμερα σε υψηλές και διαφορετικές θέσεις διοικητικής ευθύνης ασφαλιστικών εταιρειών.  

 «Ο κ. Ρούβας, με την πολυετή εμπειρία που διαθέτει και την σημαντική γνώση του στα θέματα της ιδιωτικής ασφάλισης, θα συμβάλλει αποφασιστικά στην αποτελεσματική εφαρμογή της εταιρικής μας στρατηγικής και στη δυναμική ανάπτυξη της εταιρείας μας.

 Τον υποδεχόμαστε στην ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική με μεγάλη χαρά και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα», ανέφερε ο κ. Νίκος Μακρόπουλος Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας.

Από την πλευρά του ο κ. Ανδρέας Ρούβας αναφέρει ότι «Η ανάληψη των καθηκόντων μου ως Γενικός Διευθυντής, σε μία κορυφαία με εξειδικευμένα προϊόντα και υψηλή φερεγγυότητα ασφαλιστική εταιρεία, αποτελεί για μένα τιμή και ταυτόχρονα μεγάλη ευθύνη. Ως νέο μέλος της ομάδας,  στόχος μου είναι να συμβάλλω με όλες τις δυνάμεις μου στην περαιτέρω αναβάθμιση των προϊόντων και υπηρεσιών που προσφέρουμε σε ασφαλισμένους και συνεργάτες μας».