Η ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική και ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας κ. Νίκος Μακρόπουλος απέδειξαν για μία ακόμη φορά την αγάπη τους στον αθλητισμό με την έμπρακτη συμπαράσταση και υποστήριξη ως κύριος χορηγός στην εκδήλωση του Συλλόγου Παλαίμαχων Αθλητών και Πρωταθλητών  του Παναθηναϊκού Α.Ο. για τα 115 χρόνια από την ίδρυση του ιστορικού συλλόγου και την ανακήρυξη του «Στρατηγού» κ. Μίμη Δομάζου ως Επίτιμου Προέδρου του συλλόγου του Παναθηναϊκού.

Με παρουσία 300 και πλέον ατόμων η όμορφη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου στο ξενοδοχείο St George Lycabettus στην Αθήνα και με πρωτοβουλία του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου ήταν αφιερωμένη στην μνήμη του αείμνηστου Αχιλλέα Μακρόπουλου.

o κ. Νίκος Μακρόπουλος τιμώντας τον αγαπημένο του πατέρα στην ομιλία του τόνισε:

«Είμαι πολύ υπερήφανος που βρίσκομαι σήμερα εδώ μαζί με όλους εσάς για να γιορτάσουμε τα 115 χρόνια από την ίδρυση του ιστορικού μας συλλόγου αλλά και  τιμήσουμε την μνήμη του αγαπημένου μου πατέρα .

 Ο Αχιλλέας Μακρόπουλος σαν αντιπρόεδρος στον σύλλογο, επί προεδρίας του ιστορικού ηγέτη Απόστολου Νικολαΐδη, και σαν πρόεδρος του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου, και σαν επίτιμος πρόεδρος των Παλαίμαχων του Παναθηναϊκού, αγάπησε τον Παναθηναϊκό, ήταν πάντα κοντά του  και αφιέρωσε μεγάλο μέρος της ζωής του σε αυτή του την αγάπη. Ήμουν δίπλα του ως Αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου και γνωρίζω καλά  τις «μάχες» που έδινε καθημερινά  για το καλό της αγαπημένης του ομάδας».

Ο επίτιμος καλεσμένος και Δήμαρχος Αθηναίων κ. Κώστας Μπακογιάννης απένειμε  την τιμητική διάκριση του Επιτίμου Προέδρου των Παλαίμαχων Αθλητών Πρωταθλητών όλων των αθλημάτων του Παναθηναϊκού στον «Στρατηγό» του Παναθηναϊκού αλλά και του Ελληνικού Ποδοσφαίρου κ. Μίμη Δομάζου.

Ο κ. Νίκος Μακρόπουλος για την προσφορά του κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλου στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό και τον Ελληνικό αθλητισμό απένειμε τιμητική διάκριση  την οποία παρέλαβε εκ μέρους του ο π. Διεθνής παίκτης του βόλεϋ κ. Μιχάλης Γεωργαντής.   

Με την παρουσία τους επίσης τίμησαν την εκδήλωση :

Ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, ο Αντιπρόεδρος της Ν.Δ  και Υπουργός Ανάπτυξης και  Επενδύσεων κ. Άδωνις Γεωργιάδης, ο Υπουργός εργασίας  και κοινωνικών υποθέσεων , αντιπρόεδρος Ν.Δ Κωστής Χατζηδάκης, ο Περιφερειάρχης  Αττικής Γιώργος Πατούλης,  ο Υφυπουργός Παιδείας κ Θρησκευμάτων Άγγελος Συρίγος, ο π. Υπουργός  Γεώργιος Κουμουτσάκος, o π. Υπουργός Ανδρέας Λοβέρδος, πάρα πολλοί βουλευτές από όλα τα κόμματα, εκπρόσωποι φορέων και πολλά μέλη του Παναθηναϊκού.

Δείτε αναλυτικά όσα είπε ο κ. Νικόλαος Μακρόπουλος :

https://www.youtube.com/watch?v=Kh6ezn2SdQE