Η ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι από τη Δευτέρα, 3 Σεπτεμβρίου 2018 εντάσσει στο δυναμικό της την κα Θεοδώρα Σταθούρου, καταξιωμένο και έμπειρο στέλεχος της ασφαλιστικής αγοράς, η οποία αναλαμβάνει τη σημαντική θέση της Γενικής Διευθύντριας Πωλήσεων, Marketing και Εκπαίδευσης του Δικτύου Πωλήσεων έχοντας τη συνολική ευθύνη των εμπορικών δραστηριοτήτων της Εταιρείας.

Επίσης εντός των προσεχών ημερών θα συγκληθεί έκτακτη Γενική Συνέλευση της Εταιρείας με θέμα την εκλογή της κας Σταθούρου ως μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου με αρμοδιότητες, που απορρέουν από τα νέα της καθήκοντα.

Η κα Σταθούρου ξεκίνησε την καριέρα της το 1988 στην ALICO AIG Life και το 1992 εντάχθηκε στο δυναμικό της Allianz Ελλάδος, στην οποία διετέλεσε πλην των άλλων Διευθύντρια Πωλήσεων και Εκπαίδευσης, ενώ το έτος 2015 εκλέχθηκε μέλος του Συμβουλίου Διοίκησης (Executive Committee).

Κατέχει πτυχίο σε θέματα Insurance Market & Business Administration από το American College of Greece, Deree College & EIAS, ενώ οι ακαδημαϊκές της γνώσεις εστιάζουν περαιτέρω στην ασφαλιστική παιδεία και στο Marketing μέσα από την εξειδίκευση σημαντικών οργανισμών, όπως η ΕΕΔΕ και το Chartered Institute of Marketing.

 


 

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας, κ. Νικόλαος Μακρόπουλος καλωσορίζοντας την κα Σταθούρου στην οικογένεια της ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική δήλωσε: «Στο πλαίσιο της επανατοποθέτησής μας στην ασφαλιστική αγορά και της ενίσχυσης του ανθρώπινου δυναμικού της Εταιρείας μας με καταξιωμένα στελέχη είμαι σίγουρος, ότι η παρουσία της κας Σταθούρου με τον επαγγελματισμό και την εμπειρία που διαθέτει, θα συμβάλλει αποφασιστικά στην περαιτέρω κερδοφόρο ανάπτυξη των εργασιών της Εταιρείας και στην αναβάθμιση των υπηρεσιών της.»