Την ασφαλιστική κάλυψη της Συναυλίας του Salvatore Adamo και του Βασίλη Λέκκα, που θα πραγματοποιηθεί στο Ηρώδειο το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2018, ανέλαβε η ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική στα πλαίσια των χορηγικών της δραστηριοτήτων.

Η Συναυλία, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για την ανέγερση του Νέου Αρχαιολογικού Μουσείου της Δήλου, τελεί υπό την αιγίδα του International Foundation for Greece (IFG) – Aspasia Leventis και εντάσσεται στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Έτους Πολιτιστικής Κληρονομιάς.

Η ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική, με την εξειδίκευση και την εμπειρία που διαθέτει, αναλαμβάνει την κάλυψη των κινδύνων που απορρέουν από το ασφαλιστήριο συμβόλαιο Ακύρωσης Εκδηλώσεων (Cancellation of Event).

 


 

Η Γενική Διευθύντρια Πωλήσεων, Marketing και Εκπαίδευσης της ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική κα Θεοδώρα Σταθούρου δήλωσε:

«Είναι ιδιαίτερη τιμή και χαρά που η ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική στηρίζει εκδηλώσεις που προάγουν την πολιτιστική κληρονομιά της χώρας μας, συμβάλλοντας ουσιαστικά στην αναβάθμισή της. Η ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική έχει τη γνώση και την ικανότητα να μπορεί να βρίσκεται δίπλα στους πελάτες της, προσφέροντας λύσεις και τεχνογνωσία για πάνω από 45 χρόνια. Φιλοδοξία μας είναι να συνεχίσουμε ακόμη δυναμικότερα την μέχρι σήμερα θετική μας πορεία και να είμαστε αρωγοί σε πρωτοβουλίες που έχουν προστιθέμενη αξία για την κοινωνία μας».