Με Νέο ανταγωνιστικό Κανονισμό Πωλήσεων υποδέχτηκε τη νέα χρονιά η ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική για το δίκτυο συνεργατών της. Ένα Νέο Κανονισμό Πωλήσεων όπου εκτός των σημαντικών κινήτρων που προβλέπει «προκαλεί» τους συνεργάτες να κατακτήσουν στο τέλος της χρονιάς ένα ολοκαίνουργιο αυτοκίνητο μάρκας AUDI A1.

 

Ο Νέος Κανονισμός Πωλήσεων 2019  είναι κατανοητός, δίκαιος, διαφανής και ανταποδοτικός εστιάζοντας σε ποσοτικά και ποιοτικά κριτήρια που παρακινούν έναν επαγγελματία συνεργάτη να κατακτήσει υψηλούς παραγωγικούς στόχους, βελτιώνοντας σημαντικά τα εισοδήματά του.


Συγκεκριμένα ο Νέος Κανονισμός Πωλήσεων 2019:

 

  • Επιβραβεύει τη δραστηριότητα όλων των κλάδων
  • Παρέχει σημαντικό κίνητρο για την αύξηση της Νέας Παραγωγής αλλά και τη Διατήρηση του Χαρτοφυλακίου
  • Ανταμείβει το καλό αποτέλεσμα του Κλάδου Αυτοκινήτου
  • Ενισχύει τις διασταυρούμενες πωλήσεις μέσα από το Bonus Σύνθεσης Χαρτοφυλακίου
  • Παρακινεί την πρόσκτηση νέων εργασιών και ανανεώσεων συμβολαίων του Κλάδου Αυτοκινήτου

 

Η κα Θεοδώρα Σταθούρου, Γενική Διευθύντρια Πωλήσεων, Marketing και Εκπαίδευσης της ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική, σε δήλωσή της για το Νέο Κανονισμό Πωλήσεων, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Θέλουμε να ξεκινήσουμε δυναμικά τη νέα χρονιά και να προσφέρουμε όσο το δυνατόν περισσότερα κίνητρα στους συνεργάτες μας.
To υψηλό επίπεδο αξιοπιστίας και φερεγγυότητας που διαθέτουμε εγγυάται την προσφορά υψηλού επιπέδου εξυπηρέτησης για τους πελάτες αλλά και τους συνεργάτες μας.  Πιστεύουμε ότι η ανταγωνιστικότητα των προϊόντων μας, η τιμολογιακή και εμπορική μας πολιτική μέσα από ένα διαφανές και δίκαιο πλαίσιο αμοιβών, ενισχύουν αποτελεσματικά την ποιοτική ανάπτυξη εργασιών στην Εταιρία μας το 2019».


 

Αθήνα, 12 Φεβρουαρίου 2019