Ευρώπη Ασφαλιστική: Κερδοφόρα Ανάπτυξη Εργασιών για το 2019

Τα δυναμικά σχέδια και τις προοπτικές της ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική τη Νέα Χρονιά  ανέδειξε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας κ. Νικόλαος Μακρόπουλος, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα για το προσωπικό και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας στο Prive Salon de Bricolage.

Ο κ. Μακρόπουλος αναφέρθηκε στην ασφαλιστική αγορά εκτιμώντας ότι το 2019 θα είναι μια χρονιά εξελίξεων για τις εταιρείες οι οποίες θα πρέπει να είναι κατάλληλα προετοιμασμένες για να ανταπεξέλθουν.

Στο πλαίσιο αυτό επεσήμανε ότι: «η ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική  βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα, είναι κεφαλαιακά επαρκώς θωρακισμένη, με μια ισχυρή πελατειακή βάση αλλά και ένα ανθρώπινο δυναμικό εστιασμένο στο καλό αποτέλεσμα αλλά και την ανάπτυξη της εταιρείας τα επόμενα χρόνια».

 

Εξήγησε ότι η ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική διατηρεί σταθερές τις αρχές αλλά και τις αξίες της καθώς αυτές συντέλεσαν στην πρόοδό της και την οδήγησαν στη σημερινή ξεχωριστή εικόνα που έχει στην αγορά. Ο κ. Μακρόπουλος επέμεινε στην εμπιστοσύνη που έχει κερδίσει η εταιρεία από το σύνολο της αγοράς, τους συνεργάτες αλλά και τους πελάτες της γεγονός που πιστεύει, όπως επεσήμανε, ότι αποτελεί στις μέρες μας «ανεκτίμητη αξία».

Στην ομιλία της η κα  Θεοδώρα Σταθούρου, Γενική Διευθύντρια Πωλήσεων, Marketing και Εκπαίδευσης της εταιρείας, ευχαρίστησε όλους τους συναδέλφους που υποστηρίζουν διαχρονικά την ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική και εξέφρασε την τιμή και τη χαρά της που είναι πλέον και η ίδια μέλος αυτής της οικογένειας. «Με κύριο στόχο την κερδοφόρα ανάπτυξη έχουμε ήδη εκπονήσει μια σειρά από πρωτοβουλίες και υποδομές πάνω στις οποίες έχουμε στηρίξει την Εμπορική μας Στρατηγική για το 2019» τόνισε κατά τη διάρκεια της ομιλίας της.

«Είμαστε μια δυνατή ομάδα που ξέρει και μπορεί να βάζει τον πήχη ψηλά. Με συνέπεια στο στόχο μας και με την προσοχή που απαιτείται είμαστε σίγουροι ότι θα πετύχουμε».


Η βραδιά συνεχίστηκε με την καθιερωμένη κοπή πίτας αλλά και την ανταλλαγή ευχών για τη Νέα Χρονιά που βρίσκεται ακόμη στην αρχή της.