τηλέφωνο επικοινωνίας 210 3230 707

 

Το σπίτι είναι ένας χώρος ιερός για τον καθένα. Ένα καταφύγιο, μια φωλιά, ένα μέρος δικό σου, που σε χαλαρώνει και το μοιράζεσαι με αυτούς που επιλέγεις. Το θες οικείο, να σε αντιπροσωπεύει και πάνω από όλα, να νιώθεις ασφαλής μέσα σε αυτό!

Για αυτό λοιπόν, ακολουθούν 6+1 τρόποι για να το νιώσεις πιο… σπίτι σου από ποτέ!

1. Δώσε το προσωπικό σου στιλ…

Διακόσμησε το χώρο με δικά σου πράγματα, τα οποία σε χαρακτηρίζουν. Βάλε αντικείμενα που έχεις από ταξίδια, ή από οπουδήποτε, κρέμασε φωτογραφίες και κάδρα στους τοίχους και γενικά, δώσε ταυτότητα στα δωμάτια του σπιτιού που περνάς τις περισσότερες ώρες.

2. Επιπλώσου σωστά…

Το να εξοπλίσεις το σπίτι σου είναι απλό, το να το εξοπλίσεις σωστά όμως, θέλει μαεστρία. Επένδυσε λοιπόν σε έπιπλα που διευκολύνουν την καθημερινότητά σου και ταιριάζουν με το χώρο, αλλά συνάμα να είναι πρακτικά και να καλύπτουν τις ανάγκες σου.

3. Βάλε χρώμα στη ζωή σου…

Κανένα δε χαλάει το κλασικό μπεζ στον τοίχο, αλλά παραείναι safe και ουδέτερη επιλογή. Επίλεξε τα χρώματα που σου ταιριάζουν και άσε το δικό σου στίγμα στο σπίτι. Είναι άλλη αίσθηση να ξυπνάς και να τριγυρίζεις σε δωμάτια «ντυμένα» με το δικό σου γούστο.

4. Η καθαριότητα είναι η μισή αρχοντιά…

Φρόντισε να διατηρείς το χώρο σου όσο πιο τακτοποιημένο και καθαρό γίνεται. Προφανώς δεν είναι εύκολο πάντα, ειδικά αν είσαι πολυάσχολος, αλλά είναι σημαντικό, μιας και υποσυνείδητα σου φτιάχνει την ψυχολογία και σε αποφορτίζει, ενώ φυσικά είναι καλό και για την υγεία σου.

5. Χουχουλιάστε ελεύθερα…

Ένα «ζεστό» σπίτι, μεταφορικά και κυριολεκτικά, σε ξεκουράζει και σου δημιουργεί μια αίσθηση αγαλλίασης. Πέραν λοιπόν της προσωπικής πινελιάς και των χρωμάτων, που δίνουν χαρακτήρα στο χώρο σου, παίζει ρόλο και η θέρμανση, η οποία φτιάχνει άλλη ατμόσφαιρα τους χειμερινούς μήνες.

6. Κοιμήσου ήσυχος…

Επίλεξε σωστά το κρεβάτι που θα σε συντροφεύει για τα επόμενα χρόνια. Το να είναι αναπαυτικό και στα μέτρα σου, είναι ζωτικής σημασίας, για να απολαμβάνεις τον ύπνο σου και να είσαι ξεκούραστος.

7. Νιώσε ασφάλεια…

Αν δε νιώθεις ασφαλής στο χώρο σου, τότε πού; Το σπίτι είναι ένα μικρό οχυρό κι οφείλεις να το προστατεύσεις. Με το κατάλληλο πρόγραμμα, όπως αυτό του EuroHome Economy της εταιρίας Ευρώπη Ασφαλιστική, δίνεις στην κατοικία σου αυτό που της αξίζει κι έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο!