Η ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική  κύριος Χορηγός του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Αντισφαίρισης Ανδρών – Γυναικών 2019
 

Η ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική, στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και  των χορηγικών της δραστηριοτήτων, υποστήριξε ως κύριος χορηγός το «Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αντισφαίρισης Ανδρών – Γυναικών 2019» που διοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία στις όμορφες εγκαταστάσεις του Ομίλου Αντισφαίρισης Αθηνών, κοντά στο Ζάππειο, από 14 έως και 23 Ιουνίου 2019.

Η επιτυχία μεγάλων αθλητών από τη χώρα μας τα τελευταία χρόνια όπως ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη έβαλαν το ελληνικό τένις στον παγκόσμιο χάρτη δίνοντας ώθηση για μεγαλύτερη συμμετοχή παιδιών και ενηλίκων στο άθλημα.

Η αυλαία του πρωταθλήματος «έπεσε» το απόγευμα της Κυριακής 23 Ιουνίου με τους αγώνες των τελικών ανδρών και γυναικών όπου αναδείχθηκαν οι νέοι Πρωταθλητές, ο Χάρης Καπόγιαννης στους άνδρες και η Άννα Αρκαδιανού στις γυναίκες.

Την απονομή των βραβείων και των χρηματικών επάθλων στους διακριθέντες αθλητές, απένειμε ο κ. Νικόλαος Α. Μακρόπουλος Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική και Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Αθηναίων ο οποίος δήλωσε σχετικά: «Είναι τιμή μου να απονείμω τα βραβεία στους διακριθέντες αθλητές και χαίρομαι που στηρίζω αυτή την πραγματικά σπουδαία εκδήλωση.

Η ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική στηρίζοντας το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αντισφαίρισης εκφράζει την πίστη της  στις αξίες του αθλητισμού και στους ανθρώπους που τον αναπτύσσουν προσφέροντας σε όλους μας καθημερινά μαθήματα θέλησης, πειθαρχίας, διαρκούς προσπάθειας, δυναμισμού και υπέρβασης.