Στην ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική στεκόμαστε δίπλα στον επιχειρηματικό κλάδο με αξιοπιστία και φερεγγυότητα εδώ και 50 χρόνια.

 

Με εξειδίκευση στη διαχείριση των μεγάλων εμπορικών και βιομηχανικών κινδύνων και άμεση ανταπόκριση σ’ ό,τι αφορά τις αποζημιώσεις, δεν σταματάμε ποτέ να σας επιβεβαιώνουμε ότι μπορείτε να βασίζεστε επάνω μας.

 

Με έναν από τους υψηλότερους Δείκτες Φερεγγυότητας 241,19% σύμφωνα με τους κανόνες της Ευρωπαϊκής Εποπτικής Αρχής και της Τράπεζας της Ελλάδος και ημερομηνία αναφοράς την 30η Ιουνίου 2019, η ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική κατατάσσεται στις πλέον αξιόπιστες και φερέγγυες εταιρείες του κλάδου της.

 

Η ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική τα τελευταία 10 χρόνια έχει καταβάλει 32,2 εκατ. ευρώ σε αποζημιώσεις καλύπτοντας συνασφαλιστικά  11 από τα μεγαλύτερα καταστροφικά γεγονότα, τα οποία προκλήθηκαν στον επιχειρηματικό χώρο.

 

H πρόσφατη καταβολή αποζημίωσης ύψους 13,2 εκατομμυρίων ευρώ από την ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική στη Sunlight, λόγω πυρκαγιάς στο εργοστάσιό της, αποδεικνύει έμπρακτα ότι είμαστε δίπλα στον ασφαλισμένο μας τη στιγμή που μας χρειάζεται.

 

Συνεχίστε λοιπόν να προχωράτε μαζί μας τα μεγάλα επιχειρηματικά σας σχέδια. Διαθέτουμε γνώση, εμπειρία και εξειδίκευση. Όμως πάνω από όλα τηρούμε τις υποσχέσεις μας και εγγυόμαστε με πράξεις ότι θα σας στηρίζουμε σε κάθε σας βήμα!

 

Γιατί την ώρα της αλήθειας, είναι σημαντικό να ξέρεις ποιος πραγματικά είναι δίπλα σου!

 

Νικόλαος Α. Μακρόπουλος

Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος