Πρόγραμμα περίθαλψης για την γάτα


ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ
Απεριόριστες Κτηνιατρικές Επισκέψεις
Σε περίπτωση ασθένειας ή ατυχήματος δίνεται η δυνατότητα απεριόριστων κτηνιατρικών επισκέψεων στις συμβεβλημένες κτηνιατρικές κλινικές και κτηνιατρεία.
A. Δύο (2) κλινικές επισκέψεις ετησίως - Δωρεάν,
επόμενες κλινικές επισκέψεις - με συμμετοχή του μέλους 10€ / επίσκεψη
Β. Κατ’οίκον κλινικές επισκέψεις
1. Δευτέρα έως Παρασκευή από ώρα 10.00 έως 20.00 - με συμμετοχή του μέλους από 15€ έως 20€
2. Από ώρα 20.00 έως 10.00 και Σάββατο, Κυριακή και Αργίες - με συμμετοχή του μέλους από 30€ έως 40€


Ετήσιος Προληπτικός Έλεγχος ( Check Up)
Παρέχεται ετησίως: ένας (1) αιματολογικός έλεγχος (check up), κτηνιατρικές πράξεις, εμβολιασμός που περιλαμβάνει:
Α. Check Up: Γενική αίματος, Ουρία, Κρεατινίνη, Ast, Alt, FIV / FELV
ΔΩΡΕΑΝ
Β. Κτηνιατρικές πράξεις που περιλαμβάνουν:
Κτηνιατρική κλινική εξέταση, έλεγχο αυτιών και καθαρισμό, έλεγχο οδοντιατρικό και συμβουλές - ΔΩΡΕΑΝ
Γ. Εμβολιασμός ετήσιος (πενταπλό) με συμμετοχή του μέλους 10€
Σε περίπτωση χρήσης επταπλού εμβολιασμού το ποσό συμμετοχής του ασφαλισμένου καθορίζεται σε 16€
Δ. Αγορά - τοποθέτηση Microchip με συμμετοχή του μέλους 15€


Απεριόριστες εργαστηριακές - απεικονιστικές εξετάσεις
Σε περίπτωση ασθένειας ή ατυχήματος δίνεται η δυνατότητα απεριόριστων εργαστηριακών - απεικονιστικών εξετάσεων στις συμβεβλημένες κτηνιατρικές κλινικές και κτηνιατρεία.
Απεριόριστες εργαστηριακές - απεικονιστικές εξετάσεις, με συμμετοχή του μέλους 40% και σύμφωνα με τον Αναλυτικό Πίνακα Παροχών των Προγραμμάτων Safe Pet..

ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ
Απεριόριστες Ημέρες Νοσηλείας
Σε περίπτωση ασθένειας ή ατυχήματος δίνεται η δυνατότητα απεριόριστης χρήσης για νοσηλείες στις συμβεβλημένες κτηνιατρικές κλινικές και κτηνιατρεία με συμμετοχή του ασφαλισμένου από 14€ έως15€ ανά ημέρα νοσηλείας. Περιλαμβάνεται η φαρμακευτική αγωγή η οποία χορηγείται κατά την διάρκεια της νοσηλείας εκτός ειδικών θεραπειών. (όπως ενδεικτικά cushing, καρδιοαναπνευστικές, ορμονολογικές παθήσεις καθώς και χημιοθεραπείες).
Έξοδα Νοσοκομειακής Περίθαλψης και Χειρουργικών Επεμβάσεων
Σε περίπτωση ασθένειας ή ατυχήματος δίνεται η δυνατότητα απεριόριστης χρήσης για νοσηλείες και χειρουργικές επεμβάσεις στις συμβεβλημένες κτηνιατρικές κλινικές και κτηνιατρεία με συμμετοχή του μέλους 40% στα έξοδα και σύμφωνα με τον Αναλυτικό Πίνακα Παροχών των Προγραμμάτων Safe Pet.


ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ
Αγορά τροφών - προϊόντων
Η σωστή διατροφή των κατοικίδιων μας είναι ιδιαίτερη σημαντική διότι συμβάλλει στην ενίσχυση του οργανισμού και βοηθάει στην καθυστέρηση ή την αποτροπή ασθενειών που σχετίζονται µε το μεταβολισμό και την ηλικία τους. Η διατροφή περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο παράγοντα, καθορίζει την ποιότητα και τη διάρκεια της ζωής των κατοικίδιων μας .
Η Safe Pet System αντιλαμβανόμενη την σπουδαιότητα της σωστής διατροφής των κατοικίδιων, έχει συμβληθεί με τις μεγαλύτερες εταιρίες τροφών / κλινικών διαίτης, που υποστηρίζουν τις σειρές super premium.
Στα μέλη/ασφαλισμένους προσφέρονται τα προϊόντα των εταιρειών:
BELCANDO | LEONARDO | INFRONT | BIO BOND CAT | FLEX PLUS | VAN CAT | SALMO PET | BEAPHAR | FORZA10 | FORZA10BIO | INNOVET | PET REMEDY

Κέντρα Περιποίησης - Καλλωπισμού (Pet Saloon – Grooming)
Η συστηματική, επιμελής περιποίηση του κατοικιδίου μας και η καθαριότητά του, θεωρούνται απαραίτητα για την σωματική του υγεία, αλλά και στην ψυχολογική του ευεξία.
Το συχνό μπάνιο, ο σχολαστικός του καθαρισμός καθώς και η χρήση κατάλληλων προϊόντων περιποίησης, συμβάλλουν ουσιαστικά στον ποιοτικό τρόπο ζωής του κατοικιδίου μας.
H Safe Pet System αναγνωρίζοντας την σημασία του καλλωπισμού και καθαριότητάς τους, έχει συμβληθεί με εξειδικευμένα καταστήματα (pet saloon-grooming) με σκοπό την ποιοτική υποστήριξη των μελών της.
Στα μέλη /ασφαλισμένους προσφέρονται:


A. Δωρεάν μία (1) περιποίηση ομορφιάς - καλλωπισμού ετησίως που περιλαμβάνει:
Μπάνιο - λούσιμο, κόψιμο νυχιών, καθαρισμό αυτιών, καθαρισμό πρωκτικών αδένων.
B. Παρέχεται έκπτωση από 25% έως 30% τριάντα επί τοις εκατό επί του εκάστοτε τιμοκαταλόγου, σε όλες τις υπόλοιπες υπηρεσίες.

Κέντρα Εκπαίδευσης Σκύλων
H εκπαίδευση των κατοικιδίων μας είναι ιδιαίτερα σημαντική διότι συμβάλλει στην σωστή κοινωνικοποίησή του, στην κατανόηση των κανόνων συγκατοίκησης και συμβίωσης και των τρόπων επικοινωνίας με τον ιδιοκτήτη τους.
Επίσης η εκπαίδευση του κατοικιδίου μας, το καθιστά πιο ασφαλές στις καθημερινές του δραστηριότητες και το βοηθάει στην συμπεριφορά του.
Απαραίτητη θεωρείται και η εκπαίδευση του ιδιοκτήτη σχετικά με τις απαιτήσεις και ανάγκες του κατοικιδίου του, με σκοπό την παροχή ποιοτικής ζωής και ευτυχίας τους.
Η βασική εκπαίδευση είναι απαραίτητη σε κάθε φυλή και μέγεθος.
Η Safe Pet System αντιλαμβανόμενη την σπουδαιότητα για την εκπαίδευση του κατοικίδιου καθώς και την ενημέρωση του ιδιοκτήτη του, έχει συμβληθεί με πιστοποιημένα κέντρα εκπαίδευσης με σκοπό την ποιοτική υποστήριξη των μελών της.
Στα μέλη / ασφαλισμένους προσφέρονται:
A. Δωρεάν δυο (2) εκπαιδεύσεις (μαθήματα) βασικής υπακοής και κοινωνικοποίησης, ετησίως.
B. Παρέχεται έκπτωση 30% τριάντα επί τοις εκατό επί του εκάστοτε τιμοκαταλόγου, σε όλες τις υπόλοιπες υπηρεσίες.

Κέντρα Φιλοξενίας Κατοικίδιων Συντροφιάς (PET PENSION)
Η έλευση του κατοικίδιου σε κάθε οικογένεια δημιουργεί ιδιαίτερη χαρά και η συμβίωσή τους, ξεχωριστές στιγμές ευτυχίας. Κατά την διάρκεια του χρόνου όμως μπορεί να απαιτηθεί η φιλοξενία και φύλαξή του, διότι δεν είναι εφικτή η επιμέλεια από τον ιδιοκτήτη.
Η Safe Pet System γνωρίζοντας την ανάγκη του ιδιοκτήτη για ασφαλή φύλαξη και ενδεδειγμένη φροντίδα του κατοικιδίου του, κατά την περίοδο που θα απαιτηθεί να δοθεί για φιλοξενία, έχει συμβληθεί με εξειδικευμένα και πιστοποιημένα ξενοδοχεία μικρών ζώων (kennels) που διαθέτουν, σύγχρονες υποδομές και εκπαιδευμένο προσωπικό.
Στα μέλη / ασφαλισμένους προσφέρονται:
Διαμονή σε πιστοποιημένα κέντρα φιλοξενίας – pension και με συμμετοχή των μελών από 8 - 12 ευρώ (€) ανά ημέρα διαμονής των κατοικίδιων συντροφιάς.
Για κάθε έξι (6) ημέρες φιλοξενίας χορηγείται μία (1) ημέρα, δωρεάν.
Στο ποσό περιλαμβάνεται και η ημερήσια τροφή.

Γραμμή Βοηθείας
Η Safe Pet System έχοντας ως βασικό σκοπό, αφενός την ποιοτική υποστήριξη των μελών της και αφετέρου την συνεχή βελτίωση των διαδικασιών λειτουργίας των προγραμμάτων, διαθέτει Συντονιστικό κέντρο, το οποίο λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο, το οποίο παρέχει:
1) Ενημέρωση για τις παροχές των προγραμμάτων και την λειτουργία αυτών.
Συντονισμό (κλείσιμο ραντεβού) για χρήση των παροχών των προγραμμάτων.
Συντονισμό για την αντιμετώπιση έκτακτου περιστατικού υγείας.
2) Τηλεφωνική επικοινωνία και υποστήριξη, από κτηνιάτρους και εκπαιδευτές για θέματα καθημερινής φροντίδας και συμβουλών συγκατοίκησης με τα κατοικίδια συντροφιάς.

Αναλυτική Ενημέρωση για το Συμβεβλημένο Δίκτυο Παρόχων Υγείας που υποστηρίζουν τις παροχές του προγράμματος ΕΥΡΩΠΗ Safe Cat κοντά στην περιοχή σας μπορείτε να βρείτε εδώ https://www.safepetsystem.gr/diktio/ 

Για την Αναλυτική Περιγραφή των παρεχόμενων Παροχών κατεβάστε τον Αναλυτικό Πίνακα Παροχών των Προγραμμάτων ΕΥΡΩΠΗ Safe Pet που θα βρείτε στα Χρήσιμα έντυπα.

Παρακαλούμε επικοινωνήστε με την εταιρία στο email: sales@europe-asfalistiki.gr ή τον Ασφαλιστικό σας Διαμεσολαβητή για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία σχετικά το πρόγραμμα.

Χρήσιμα έντυπα